Opoja.net

Imami i Bresanës i paralajmëron banorët: Kujdes te Ura e Bilaje!

Lajme Opoja
Imami i Bresanës i paralajmëron banorët: Kujdes te Ura e Bilaje!

Imami i Bresanës Kasam Muhameti, nuk merret vetëm me predikimet fetare si punonjës i Bashkësisë Islame, ai është edhe një qytetar aktiv duke kontribuar në rregullimin e mirëqenies në fshat.

Në rrjetin social Facebook ai vazhdimisht ngre problematika me të cilat përballen banorët e Bresanës.

Ai së fundmi ka njoftuar banorët për problemet që reshjet e shiut kanë shkaktuar te “Ura e Bilaje”, duke i këshilluar të kenë kujdes dhe të mos ecin serbez mbi urë.

Kujtojmë se vërshimet në të kaluarën kanë shkaktuar dëme të mëdha materiale dhe ka patur edhe viktima njerëzore./opojasot.com

Ura e Bilaje
Gjendja e Urës

Njoftimi i plotë

…………………… K U J D E S ……………………..

“URA E BILAJE” NË BRESANË GATI PO SHEMET!

Disa po ecin serbez mbi të, s’po tuten.
Ndërsa, në njërin krah të saj është hapur një thellësi e madhe, si pasojë e vërshimit të para ca ditëve…

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net