Opoja.net

Ish – punëtorët e ‘Rematex’ kërkojnë pagat e tyre të premtuara

Aktuale Opoja

Mbyllja e fabrikës së tjerrtores në Dragash, për kohë të pacaktuar, i ka lënë pa paga mbi 250 punëtorë, duke rritur kështu numrin e të papunëve në vend. Fabrika kishte premtuar së më: 13.02.2016, do ti lëshojë pagat e puntorëve, mirpo edhe në këtë datë ata nuk kanë arritur ti marrin pagat e tyre. E për këtë qeshtje ata sot janë takuar me delegacionin e KFOR-it turk në Dragash.

Puntorët e fabrikës së tjerrtores ‘Rematex’ në Dragash, gjatë ditës së sotme janë takuar me delegacionin e KFOR-it Turk në Dragash. Puntorët janë shprehur para delegacionit për hallet e tyre të mos pagesës nga “Rematex” e cila menagjohet nga drejtori turk, Besim Minkara.

KFOR-i Turk ju ka premtuar ish – puntorëve të fabrikës ‘Rematex’ se do të kontaktojnë me, Besim Minkara, për zgjedhjen e këtij problemi, ata gjithashtu ju kanë siguruar një termin për në Ambasadën Turke për të biseduar për këtë qeshtje.

Ish – Puntorët e fabrikës, përseri do të takohen ditën e enjte, ku janë të ftuar nga inspektoriati i punës, për të nënshkruan të gjithë puntorët, puntorët janë të detyruar për pjesëmarrje.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

 

Loading...

Mos i humb

DKA në Dragash në koordinim me MASHT edhe këtë vit ka vazhduar me trajnimin e mësimdhënësve

Opoja.net

Familja Kasami nga Bresana shëmbëlltyrë për të mirë!

Opoja.net

Pamje rrënqethëse nga lufta në rrethinën e Dragashit, kufomat e njerëzve në bunar e lumë

Opoja.net

Hidhen mbetjet e kafshëve në deponinë Zhur – Dragash, e cila është e destinuar për mbeturina të ngurta

Kushtrim Guraj

Zgjerimi dhe rehabilitimi i rrugës Zhur – Dragash – Brod

Opoja.net

Afrohen zgjedhjet, Kadri Veseli shkon në xhami…!

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net