Opoja.net

Ja për sa % është rritur çmimi i bukës na muajin mars

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar sot “Indeksin e Harmonizuar të Çmimeve të Konsumit” (IHÇK) për muajin Mars 2022”.

Aty është vërejtur që inflacioni ka arritur në 10%.

Kjo është vërejtur më së shumti në produktet esenciale.

Sipas këtij raporti, vetëm çmimi i dridhërave dhe bukës kanë shënuar rritje për 23%./FrontOnline

586

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net