Opoja.net

Ja si do të duket shtëpia që do të ndërtohet për Familjën nga Zaplluxhja

ME PUNË DHE ANGAZHIM ARRIHET SUKSESI!
Me ndihmën e Allahut, shpresojmë se këta vogëlushë të Ajet Rystemit nga Zaplluxhja e Dragashit, dimrin do ta kalojnë në shtëpi të re.
Allahu i shpërbleftë ata që ndjejnë dhembshuri dhe ndihmojnë për të nevojshmit.

P O R O S I!
Për shkak se dimri është afër, shtëpinë në fjalë do të fillojmë për ta ndërtuar, por mjete të mjaftueshme nuk ka për ta përfunduar. Prandaj, kush ka mundësi bën mirë që sa më shpejt të ndihmojë.

130

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Të interesuarit që kanë mundësi të ndihmojnë, mund të thërrasin në këta numra të telefonit:
044 399 706- Kasam Muhameti
045 459 856- Halil Kastrati
044 292 162- Safet Skenderii

 

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto