Opoja.net

Janë mbajtur ligjërata nga të rinjet e kuvendit të Dragashit për nder të Javës Ekologjike

Kuvendi i të rinjëve të Dragashit për nder të “Javës Ekologjike” në javën që po e lëmë pas, ka mbajtur disa ligjerata në 3 nga 7 shkollat e treves së opojes në lidhje me “Mirmbajtja e ambientit ” nxënesit në përgjithësi kanë treguar interesim në këtë drejtim.

Gjithashtu do të vazhdojë të mbaj edhe në 4 shkollat të cilat kanë mbetur.

248

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Ky organizim është planifikuar të mbahet me nxënesit e klaseve të VIII dhe të IX .

 

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net