Opoja.net

“Jetimat e Ballkanit” ndihmon me pako ushqimore dhe higjienike 70 familje në nevojë në Dragash

Opoja
“Jetimat e Ballkanit” ndihmon me pako ushqimore dhe higjienike 70 familje në nevojë në Dragash

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” e drejtuar nga hoxhë Halil Kastrati, sot ka ndihmuar me pako ushqimore dhe higjienike 70 familje në nevojë të Dragash.

Me rastin e shpërndarjes ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës, Shaban Shabani, ku së bashku me hoxhën Halil Kastrati kanë ndarë pakot ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë sociale.

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Loading...

Mos i humb

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Opoja.net

Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Kapre – Banorët kërkojnë zgjidhje!

Opoja.net

Kërkohet i riu nga Dibra – Dyshohet se është parë në Dragash!

Opoja.net

Komunat do të dalin të dëmtuara nga pandemia

Opoja.net

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net