Opoja.net

Kafeneja gjermane detyron klientët të vendosin kapele që detyrojnë distancimin shoqëror

Të gjithë konsumatorët ulur jashtë kafenesë Cafe & Konditorei Rothe në Schwerin të Gjermanisë, u detyruan të vendosin kapele që mbajnë distancën prej së paku një metër ndërmjet tyre.

Mënyra se si po praktikohet kjo metodë inovative është ilustruar nëpërmjet një fotografie të realizuar nga persona prezentë, e cila është publikuar në rrjetin social ‘Facebook’.

Kafetë dhe restaurantet kanë filluar të ri-hapen në Gjermani, derisa vendi po fillon të lehtësojë masat e ndërmarra kundër transmetimit të virusit në shkallë të gjerë.

Siç shihet në fotografi, konsumatorët nuk kanë vendosur maska.

Shkalla e infeksionit në Gjermani filloi të ngritej gjatë fundjavës, prej 0,94 në 1,13. /Lajmi.net/

Ndiqni këto veprime nëse telefoni juaj është lagur dhe nuk do të ndizet

Merlinda Guraj

Idetë e dekorimit të banjës: Cilat pllaka të zgjidhni dhe si t’i kombinoni ato me elemente të tjera

Merlinda Guraj

Një grua nga Afrika e Jugut lind 10 foshnje

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net