Kalenderi vendosi rekord, por nuk është i kënaqur

Opoja.net Opoja.net Opoja Sport

Distancën prej 7.7 kilometra, në garën “Brezovica 2023”, Liridon Kalenderi e kaloi për vetëm 03:55.422 minuta, por ky rezultat nuk i bën shumë përshtypje.

“Çdo fitore e ka shijen dhe rëndësinë e saj, por të jem i sinqertë, realisht nuk jam i kënaqur. Me këtë veturë, koha në këtë shteg duhet të jetë dukshëm më e mirë, ndoshta 03:45, maksimumi 03:50”, ka thënë Liridoni pas përfundimit të garës për faqen zyrtare të FASK-ut.

“Dje nuk pata mundësi të përfundoj garën, pastaj për arsye personale, sot nuk isha në gjendjen më të mirë e poashtu edhe vetura në gjysmën e dytë të shtegut nuk ishte si duhet. Personalisht më shumë jam krenar për rekordin e vitit 2020 (04:01.966 minuta), kohë e cila vështirë mund të arrihet nga dikush në Grupin 4, sesa për kohën e arritur sot”, ka shtuar Kalenderi.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-