Opoja.net

Kaq vota morën kandidatët për deputetë të PDK-së, në Dragash

Opoja
Kaq vota morën kandidatët për deputetë të PDK-së, në Dragash

IndeksOnline ka siguruar numrin e votave që kanë marrë kandidatët për deputëtë nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, në komunën e Dragashit.

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli mori 2717 vota.

Hajredin Kuçi 190 vota.

Eliza Hoxha 171 vota.

Enver Hoxhaj 396 vota.

Valon Murati 130 vota.

Besa Ismajli-Ahmeti 339 vota.

Më poshtë gjeni listën e plotë:

Loading...

Mos i humb

Drejtoria e Arsimit në Dragash sot organizoi Olimpiadën Matematikore Komunale

Opoja.net

Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit

Opoja.net

Kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Shkollat e Dragashit janë paisur me Laptop dhe Projektor!

Opoja.net

Piraj: Suksesi i biznesit i garantuar kur punëtorët janë të kënaqur

Opoja.net

Aktivitetet e Drejtorisë së Arsimit në Dragash me Caritasin Zviceran (CaCH) në kuadër të projektit SHPRESE të cilat ndërlidhen drejtpërdrejtë me klasat para fillore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net