Opoja.net

Kasami Computers afron “Çmimet më të ulëta” në tregun Kosovar

KASAMI Computers është një kompani udhëheqëse në fushën e shkencave kompjuterike dhe elektronikës të konsumit në Kosovë.

Slogani i tyre është:

“Çmimi më i ulët”

Që nga viti 2005, Ne përpiqemi që të jetë një pozicion i rëndësishëm në tregun Kosovar. Nëpërmjet zgjerimit të rrjetit tonë të degëve në pikat strategjike ne ofrojmë klientëve tanë me shërbim profesional dhe disponueshmërinë e lartë të produkteve. Motoja jonë është: “çmimi më i ulët “ Trendin e tregut është që të shërbejë si udhëzues për rritjen e kompanise tone. Ne përpiqemi për një rritje të qëndrueshme. Ne ofrojmë produkte të cilësisë prodhuar nga prodhuesit kryesorë, të cilat garantojnë një aplikim të sigurt dhe ekonomik, ka treguar menagjeri i kësaj Kompanie.

(Sponzorizuar, Opoja.net)

583

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net