Opoja.net

Kërkohet ndihmë financiare për ish ushtarin e UÇK-së, i duhet operim urgjent

Lajme Opoja
Kërkohet ndihmë financiare për ish ushtarin e UÇK-së, i duhet operim urgjent

Kërkohet ndihmë financiare për operimin urgjent të Fitim Beqirit nga Xërxe e Opojës/ Dragash, ish ushtar i UÇK

Familja e GAFURR BEQIRIT nga fshati Xërxe e Opojës/ Dragash, lut të gjithë miqtë, shokët, dashamirët e të njohshëm dhe të pa njohshëm, që ta ndihmojnë financiarisht operacionin e djalit të tyre FITIM BEQIRIT, ish ushtar i UÇK-së, i cili ka pësuar aksident të rëndë.

Kërkohet nga të gjithë qytetarët vullnetmirë dhe bamirës që urgjentisht t’i ndihmohet financiarisht FITIM BEQIRIT, i cili duhet patjetër të operohet sa më shpejt të jetë e mundur në spitalet jashtë Kosovës, jeta e të cilit është në rrezik.

Lutën të gjithë ata që sado pak kanë mundësi të ndihmojnë financiarisht këtë rast urgjent, sepse është në rrezik jeta e të riut që është baba i dy fëmijëve dhe këta fëmijë të mos mbetën jetim.

Numri kontaktues i vëllaut të Fitimit, 049-740949

Xhirollogaria bankare:

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C. Prishtina, Kosovo

Swift Code: RBKOXKPR

Beneficiary’s Name: Afrim Beqiri

Beneficiary’s account: XK051502011000437948

Currency type: Eur

Kryetari i BPSK: Qytetarët me padurim po e presin liberalizimin për të ikur nga vendi

Merlinda Guraj

Sot rinisin të reshurat, paralajmërohen vërshime të reja

Merlinda Guraj

Nuk kalon në KQZ rekomandimi për cerifikimin në pako të listave të partive politike

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net