Opoja.net

Këto janë kufizimet për komunën e Dragashit

Opoja
Këto janë kufizimet për komunën e Dragashit

Komuna e Dragshit është me rrezik më të ulët të rasteve me virusin Covid-19 dhe bënë pjesë në zonën e gjelbërt, më posht po ju sjellim disa nga masat në këtë zonë që më herët i ka bërë të ditura Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, shkruan Opoja.net.

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka njoftuar për masat e reja për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Në një konferencë për media, Hoti ka bërë me dije se në komunat që janë në zonën e gjelbërt, është kufizuar orari i funksionimit të veprimtarive.

Në këto komuna, qendrave tregtare dhe veprimtarive të hotelerisë dhe gastronomisë u lejohet veprimtaria nga ora 05:00 deri në ora 20:00.

Pas kësaj ore, lejohen vetëm shërbimi merre me vete ose porosi me dërgesa.

Edhe për komunat që gjenden në zonën e verdhë janë marrë masa.

Bizneset në këto komuna lejohen që të ushtrojnë veprimtarinë e tyre nga ora 05:00 deri në orën 18:00.

Pas kësaj ore, për gastronominë lejohet vetëm shërbimi merre me vete dhe porositë me dërgesë.

Ndërkohë, institucionet publike dhe private lejohen të punojnë vetëm me staf esencial.

Mblidhet Shtabi Emergjent në Dragash, shqyrton situatën me Covid-19

Fari Kolloni

Konkursi për mësimdhënës në Dragash: Këta janë kandidatët që kanë hyrë në listën e ngushtë

Fari Kolloni

Edhe shtatë raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net