Opoja.net

Këto vende nuk do të kenë rrymë në Dragash

Edhe në ditët në vijim do të keltë ndërprerje të rrymës në disa rajone të Kosovës, transmeton Opoja.net.

Më 15.09.2017 në TS 35/10 kV Dragash do të ndërpritet:

123

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

· Dalja 10kV. Rapqa (Kodi:30036009) prej orës 10:00-14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci Ulët, Krsteci Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto