Opoja.net

‘KF Opoja’, ‘KF Aroma’, ‘ShKA Bresana’ dhe disa OJQ të tjera, fituese të subvencioneve për mbështetje të kulturës dhe rinisë

Opoja
‘KF Opoja’, ‘KF Aroma’, ‘ShKA Bresana’ dhe disa OJQ të tjera, fituese të subvencioneve për mbështetje të kulturës dhe rinisë

Më datën 24 të këtij muaji, një Komision Vlerësues i përbërë nga pesë anëtarë, ka marrë vendim që t’i mbështesë financiarisht disa organizata joqeveritare nga Komuna e Dragashit, që fushëverpimin e tyre e kanë të fokusuar në çështjet e kulturës, rinisë dhe sportit.

Pas thirrjes publike që kishte bërë drejtoria e Komunës së Dragashit për Kulturë, Rini dhe Sport, kanë aplikuar disa organizata joqeveritare për të përfituar mbështetje financiare nga Komuna. Pas shqyrtimit të dokumenteve dhe aplikacionave sipas kritereve, siç shkruan në njoftimin e Komunës, janë përzgjedhur edhe fituesit.

Nga Komuna e Dragashit do të subvencionohen këto OJQ: ‘IRSHD’, ‘Gora Region’, ‘QHPSM’, ‘Avoko’, ‘ShKA Bresana’, ‘ KF Aroma’, ‘ FC Dragashi Sport’, ‘KF Opoja’, ‘Klubi i Mundjes HIDROTERM’.

Në Vendimin zyrtar të Komunës së Dragashit theksohet se “pas kalimit të afatit të ankesave dhe procedurave të tjera të parapara me rregulloret e lartcekura, Kryetari i Komunës do të lidhë kontratat me përfituesit e mjeteve financiare me të gjitha OJQ-të përfituese.”/Opoja.net

 

Loading...

Mos i humb

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net

Kryetarit i komunës së Dragashit Shaban Shabani me një mesazh urimi, me rastin e përfundimit të Ramazanit dhe kremtimit të festës së Fitër Bajramit

Opoja.net

Biznesmeni Piraj: Më shumë se 14 orë pa rrymë, KEDS-i më gënjeu

Opoja.net

Gjatë pandemisë Gjykata në Dragash ka pranuar gjashtë padi dhe tre shkresa tjera

Opoja.net

I plagosuri i Betejës së Kosharës, Samet Ramadani

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net