Opoja.net

Kjo është mënyra si i përdorin fitneset njerëzit në Hong Kong

Kjo është mënyra si i përdorin fitneset njerëzit në Hong Kong

Çdo person në shtetet Aziatike po shpreson që të ushtrojë dhe të djersitet si më parë, pasi që pandemia ka ndryshuar stilin e jetesës, transmeton lajmi.net.

Patjetër që duhet të përdorën dezinfektues për duar dhe të pastrohen çdo pajisje e përdorur dhe të mbahet distance sociale, shkruan Daily Mail.

Fitneset në Hong Kong gjithashtu kanë vendosur disa pengesa nga plastika të cilat gjinden në mes të secilës pajise në mënyrë që të parandalohet përhapja e COVID-19.

Kurse pronarët e fitneseve në Australi po mundohen që të gjejnë një mënyrë sa më të sigurtë që ti mbrojnë konsumatorët e tyre nga pandemia, dhe më pas ti hapin dyert për secilin prej tyre. /Lajmi.net/

NASA publikon pamjet e uljes së anijes kozmike në Mars

Opoja.net

Kosovarja zyrtarisht në Guinness me flamurin më të madh shtetëror në origami

Opoja.net

Video qesharake: Zbulohet se si ‘votojnë’ të vdekurit në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net