Opoja.net

KK Dragash shqyrton raportin e punës për vitin 2019, sjell planin e punës për vitin 2020

KK Dragash shqyrton raportin e punës për vitin 2019, sjell planin e punës për vitin 2020

Kuvendi komunal në Dragash në këto momente është duke e shqyrtuar raportin e punës për vitin 2019 si dhe planin e punës për vitin 2020.

Në këtë seancë të ftuar nga kryesuesi i kuvendit Betim Merdiu ishin të parapara tre pikë të rendit të ditës.
Njera ndër to është edhe raporti një vjeçar i punës së komunës së Dragashit për vitin 2019 si dhe paraqitja e planit të punës për vitin 2020 .
Në këtë seancë janë të pranishme asambleistë të të gjitha partive politike, kryetari i komunës së bashku me kabinetin e tij qeverisës.

Kjo asamble është nën monitorimin e KDI-së e përfaqësuar nga Elmedina Dorambari
përcjellë TV OPOJA.

Shtyhet për në fund të marsit gjykimi ndaj të akuzuarit për sulm në një kafiteri në Bellobrad të Dragashit

Opoja.net

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net