Opoja.net

Klubi Letrar “Luigj Gurakuqi”, orë letrare për nder të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit!

Njoftim- Ftesë

Klubi Letrar “Luigj Gurakuqi”, Opojë – Sharr, Organizon: Orë letrare për nder të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit!

Vendi: SHFMU “Fetah Sylejmani”, Sharr Data: 29 nëntor 2016 Ora: 10.00 Krijuesit janë bartësit e tërë peshës kombëtare, të cilët përmes vargjeve i kanë shprehur qëndrimet e tyre kundër çdo okupatori dhe çdo padrejtësie…

Ju falënderojmë për pjesëmarrje! Këshilli organizativ.

584

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net