Opoja.net

Kompania ALFA-ING përfituese e tenderave për ujësjellës në Komunën e Dragashit

Qytetarët e Dragashit janë duke u privuar nga furnizimi me ujë për shkak të shkeljeve të vazhdueshme ligjore që janë duke u bërë nga Komuna e tyre. Projekti për shtrimin e rrjetit të ujësjellësit ka nisur për herë të parë në qershor të vitit 2016 ende nuk është finalizuar.

Gjykata e Tenderëve disa herë ka vendosur për këta tendera, duke i kthyer proceset në rivlerësim. Siç shihet në vendimin e fundit të Organit Shqyrtues të Prokurimit, Komuna e Dragashit nuk i ka përfillur obligimet që kanë derivu prej vendimit të OSHP-së.

5446
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
Kandidati juaj i preferuar për kryetar të Dragashit?

Komuna e Dragashit në disa projekte për ujësjellës që kishte shpallur për tenderim si duket nuk e ka edhe aqë të vështirë për të zgjedhur operatorin Ekonomik.

Edhe pse operatori më të cilin Komuna e Dragashit kishte kontraktuar disa projekte nuk kishte kryer punët si duhet ai përfiton prapë projekte .

Nga raportimet të cilat janë adresuar në redaksinë e Tv Opoja ku në të janë dërguar edhe pamjet nga projekti për ujësjellësin që furnizon disa fshatra të komunës duket qartë se si ka punuar ky operator ekonomik.

Penda për grumbullimin e ujërave mbi fshatin Radesh , që duhet të i furnizonte 15(pesëmbëdhjetë ) fshatrat punimet e saj janë jashtë rregullave të cilat Komuna i kishte parashikuar në projekt.

Më poshtë po ju përcjellim disa pamje të cilat janë dërguar nga qytetarët e komunës së Dragashit.

Ushtria e Kosovës furnizon me maska mbrojtëse shkollat në komunën e Dragashit

Opoja.net

Shi dhe vranësira, ndryshon moti në dy ditët e ardhshme

Opoja.net

Vetëvendosje në Dragash merr mbështetje nga Ministra e Deputetë të Kosovës për zgjedhjet lokale!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto