Opoja.net

Komuna do të blejë 10 mijë euro libra për bibliotekat e Dragashit

Opoja
Komuna do të blejë 10 mijë euro libra për bibliotekat e Dragashit

Në një tjetër tender të shpallur, Komuna e Dragashit ka shprehur interesimin për furnizim me libra për bibliotekën publike ”Ymridin Qengaj” në Dragash dhe bibliotekat e tjera në këtë komunë.

Autoriteti kontraktues KK-Dragash ka njoftuar se planifikon të shpenzojë 9,900.00 euro për këtë qëllim.

Njoftimi për kontratë nga Komuna e Dragashit është përgatitur më 10 nëntor, ndërsa është publikuar një javë me vonë në faqen zyrtare. Afati i fundit për dorëzimin e tenderëve ka qenë dita e sotme, deri në orën 13:30, në zyrën numër 8 të Komunës së Dragashit./Opoja.net/

Mevludin Krasniqi: Llapi nuk duron ‘bisht sakice’

Fari Kolloni

Ku është akti/dokumenti origjinal i pavarësisë së Shqipërisë?!

Fari Kolloni

Kryetari Shabani uron festën kombëtare: Amanetin e të rënëve ta çojmë në vend duke punuar

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net