Opoja.net

Komuna e Dragashit dallavere në tenderin gjysmë milionësh (Dokument)

Komunës se Dragashit i është kthyer në rivlerësim për shkelje të rënda të ligjit një tender që arrinë shifrën e gati gjysmë milioni euro.

Bëhet fjalë për tenderin “Ndërtimi i Ujësjellësit në Dragash – Vazhdimi i punimeve”, shkruan Gazeta Fjala, përcjellë Opoja.net

48
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Në këtë rast Komuna e Dragashit eliminoi kompaninë e përgjegjshme, duke bërë shkelje të rëndë të Ligjit të Prokurimit Publik.

Kompania e eliminuar jashtëligjshëm nga gara “Puna & K-Ing” parashtroi ankesë dhe OSHP vendosi që këtë tender ta kthej në rivlerësim.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto