Opoja.net

Komuna e Dragashit do të investojë afër 14 mijë euro për Namazxhahun në Buzez

Komuna e Dragashit do të investojë afër 14 mijë euro për Namazxhahun në Buzez

Ditë më parë Komuna e Dragashit ka nënshkruar një kontratë me kompaninë Alfa-Ing nga Prizreni për renovimin e disa objekteve kulturore. Vlera financiare e kësaj kontrate kap shifrën 27,990.50 euro.

Pjesa më e madhe e kësaj shume do të shpenzohet për renovimin e Namazxhahut  në fshatin Buzez, më saktësisht 13 mijë e 736 euro.

Pjesa tjetër do të shkojë për objekte të tjera, siç janë Tyrbja e Plavës, Valavica në Bellobrad, Mulliri në Dragash, Tyrbja në Dragash, Tyrbja në Restelicë dhe Xhamia në Mlikë./Opoja.net

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net