Opoja.net

Komuna e Dragashit e gatshme për menaxhimin e situatës së koronavirusit

Komuna e Dragashit e gatshme për menaxhimin e situatës së koronavirusit

Kryetari i Komunës së Dragashit , Shaban Shabani, së bashkë me drejtorët komunalë nga Drejtoria e Shëndetësisë, Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Arsimit dhe Administratës, si dhe përfaqësuesit e institucioneve si QKMF, sot kanë mbajtur një takim koordinues për të pasur një bashkëpunim sa më të mirë ndërinstitucional lidhur me menaxhimin e situatës në rast të përhapjes së sëmundjes së coronavirus-it.

Kryetari Shabani tha se bashkëpunimi ndërinstitucional është i domosdoshëm për të qenë sa më efikas në parandalimin e kësaj sëmundjeje dhe trajtimin e duhur në raste të dyshimta. Ai gjithashtu theksoi se fatmirësisht deri më tani janë marr të gjitha masat e nevojshme dhe për këtë arsye nuk duhet të ketë panikë nga qytetarët për këtë çështje.

Gjendja e dy personave që u plagosën nga polici në Dragash

Opoja.net

Mësohet kush është polici nga Prizreni që plagosi sonte dy qytetarë në Dragash

Opoja.net

Detaje pas plagosjes së dy qytetarëve nga një polic në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net