Opoja.net

Komuna e Dragashit mban dëgjim publik për hartimin e buxhetit

Opoja
Komuna e Dragashit mban dëgjim publik për hartimin e buxhetit

Duke filluar nga nesër deri më 30 gusht, Drejtoria për Buxhet dhe Financa e Komunës së Dragashit, do të mbajë dëgjimin e përgjithshëm publik me qytetarë për hartimin e buxhetit për vitin 2020.

Sipas komunës, dëgjimet do të mbahen në bashkëpunim me KDI-në.

Komuna fton të gjithë qytetarët, përfaqësuesit e organizatave jo-qeveritare, bizneset, etj, që të janë pjesë e debatit. /Telegrafi/

Loading...

Mos i humb

Kur do të ndërpritet mësimi paralel në shkollat e Gorës së Sharrit?

Opoja.net

Dhjetëra familje në Dragash janë mbështetur me pako ushqimore nga “Shoqëria e Bashkuar”

Opoja.net

Kampioni i tenderëve: Ish-kandidati i PDK-së fiton 21 tenderë në Dragash

Opoja.net

Aktivitetet për nder të 12 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurtit

Opoja.net

Rruga Pllajnik – Xërxe nuk është hapur asnjë hërë këtë dimër nga komuna, për hapjën e saj u kujdesën vetë banorët nga fshati Pllajnik

Opoja.net

Përfundoi faza e dytë e turneut me nxënës dhe arsimtarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net