Opoja.net

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Komuna e Dragashit ndanë 100 bursa për studentet e studentët 👩‍🎓👨‍🎓 e nivelit bachelor që studiojnë në universitetet publike të Kosovës, për vitin akademik 2021 /2022.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në mjetet e informimit publik. Aplikacioni i kërkesës merret në Drejtorinë Komunale të Arsimit në Dragash dhe i plotësuar dorëzohet po aty, çdo ditë pune prej orës 10:00 deri 15:00.

58
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Suksese!

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto