Opoja.net

Komuna e Dragashit nuk i dorëzoi planin e veprimit të auditorit

Lajme Opoja
Komuna e Dragashit nuk i dorëzoi planin e veprimit të auditorit

Komuna e Dragashit nuk e ka dorëzuar planin për mënyrën se si do t’i plotësojnë rekomandimet e auditorit. 

Komisioni Rregullativ për Prokurim Publik (KRPP) i ka dorëzuar Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA) planin e veprimit për adresimin e rekomandimeve të dala nga raporti i auditimit për vitin e kaluar, por disa organizata tjera buxhetore ende jo.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Universiteti I Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Komuna e Dragashit janë organizatat buxhetore që ende nuk e kanë kryer këtë obligim ligjor.

“Organizatat buxhetore që ende nuk e kanë përmbushur obligimin ligjor dhe nuk kanë dorëzuar planet e veprimit për adresimin e rekomandimeve të dhëna në raportet e auditimit për pasqyrat vjetore financiare për vitin 2015 janë: 1. Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”; dhe 2. Komuna e Dragashit,” thuhet në faqen zyrtare të Zyrës Kombëtare të Auditimit.

Të gjitha organizatat buxhetore, obligohen t’i dorëzojnë Zyrës Kombëtare të Auditimit planin e veprimit se si do t’i adresojnë rekomandimet e dhëna në raportin e auditimit, pasi që Ligji për Auditorin e Përgjithshëm dhe Zyrën Kombëtare të Auditimit i obligon ato për këtë gjë.

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net