Komuna e Dragashit prezanton vlerat turistike në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit dhe Sportit në Prishtinë

Opoja.net Opoja.net Opoja

Në një iniciativë të organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim, zyrtarë komunalë dhe përfaqësues të bizneseve private nga Komuna e Dragashit kanë marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit dhe Sportit, i cili po mbahet në sallën “1Tetori” në Prishtinë, shkruan Opoja.net

Ky panair është një mundësi e rëndësishme për të promovuar vlerat turistike të komunës së Dragashit dhe për të prezantuar bukuritë natyrore dhe trashëgiminë kulturore të kësaj zone. Në këtë aktivitet janë prezantuar edhe kapacitetet e shërbimit turistik dhe hotelier të komunës sonë.

Për herë të parë, një prezantim i tillë po bëhet në këtë nivel të përfaqësimit, duke treguar përkushtimin dhe vendosmërinë e institucioneve lokale në Dragash për të shtyrë përpara proceset e zhvillimit ekonomik të kësaj zone. Ky bashkëpunim i ndërmarrë nga sektori publik dhe ai privat ka si synim të rrisë turizmin dhe zhvillimin e komunës së Dragashit.

Kjo iniciativë është një shembull i mirë i përpjekjeve për të ndërtuar një bashkëpunim të fortë midis sektorit publik dhe atij privat në Dragash. Ky bashkëpunim mund të ndihmojë në rritjen e investimeve turistike dhe në rritjen e punësimit në këtë zonë.

Nëse kjo bashkëpunim vazhdon me sukses, atëherë mund të shihet një rritje e turizmit në komunën e Dragashit dhe një zhvillim më i madh i ekonomisë së kësaj zone. Kjo iniciativë është një hap i rëndësishëm drejt zhvillimit të qëndrueshëm dhe ekonomik të komunës së Dragashit.

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

Fjalë kyqe:
- Reklama-
- Reklama-