Opoja.net

Komuna e Dragashit promovon turizmin në Aeroportin “Adem Jashari”

Opoja
Komuna e Dragashit promovon turizmin në Aeroportin “Adem Jashari”

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, gjegjësisht Departamenti i Turizmit, ka vendosur tri shtande me materiale informuese dhe promovuese në hapësirat e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, ku dhe Komuna e Dragashit ishte pjesë e 5 Komunave të Republikës së Kosovës që shfaqin vendet e tyre turistike.

Këto materiale promovuese dhe informuese kanë për qëllim informimin e vizitorëve për potencialet turistike të Kosovës.

Materialet informuese dhe promovuese janë vendosur edhe në këndin e informatave të përgjithshme, brenda hapësirave të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Përditësimi do të bëhet në baza të rregullta dhe do të jetë i gatshëm katër muaj gjatë sezonit veror përkatësisht, gjatë muajve: maj, qershor, korrik dhe gusht; si dhe dy muaj gjatë sezonit dimëror përkatësisht gjatë muajve dhjetor dhe janar.

Loading...

Mos i humb

Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit

Opoja.net

Kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Shkollat e Dragashit janë paisur me Laptop dhe Projektor!

Opoja.net

Piraj: Suksesi i biznesit i garantuar kur punëtorët janë të kënaqur

Opoja.net

Aktivitetet e Drejtorisë së Arsimit në Dragash me Caritasin Zviceran (CaCH) në kuadër të projektit SHPRESE të cilat ndërlidhen drejtpërdrejtë me klasat para fillore

Opoja.net

Rrokulliset kombi në rrugën Dragash – Brod

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net