Opoja.net

Komuna e Dragashit shpall katër tenderë për furnizim me material shëndetësor

Opoja
Komuna e Dragashit shpall katër tenderë për furnizim me material shëndetësor

Komuna e Dragashit ka publikuar në faqen e saj zyrtare katër njoftime për kontratë që lidhen me investime në sektorin e shëndetësisë.

Këta katër tenderë të shpallur nga autoriteti kontraktues “Kuvendi i Komunës – Dragash”, kanë për qëllim furnizimin me materiale bazike për QKMF në Dragash, furnizimin me reagensa dhe materiale harxhuese biokimike, furnizimin dhe montimin e klimave dhe frigoriferëve në QKMF të Dragashit, si dhe furnizimin me materiale për laborator për QKMF në Dragash dhe Krushevë.


Të gjithë këta tenderë së bashku arrijnë shumën 57,900.00 euro, ku dy prej tyre kanë vlerë të parashikuar deri në 18 mijë euro, njëri 12 mijë euro dhe një tjetër 9,900.00 euro.

Ju kujtojmë se komuna e Dragashit para pak ditësh ka shpallur edhe një njoftim për kontratë me vlerë prej 120 mijë euro për teste serologjike dhe furnizim me materiale të tjera për mbrojtje nga Covid-19./Opoja.net/

Mevludin Krasniqi: Llapi nuk duron ‘bisht sakice’

Fari Kolloni

Ku është akti/dokumenti origjinal i pavarësisë së Shqipërisë?!

Fari Kolloni

Kryetari Shabani uron festën kombëtare: Amanetin e të rënëve ta çojmë në vend duke punuar

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net