Opoja.net

Komuna e Dragashit shpall rezultatet për tri vende, këta janë të punësuarit

Komuna e Dragashit ka shpallur sot tre kandidatët fitues për vendet e punës që kishte dalë konkursi.

Për pozitën e punës zyrtar për përkthim, në këtë pozitë është emëruar Mentor Selimi ku në garë ishte bashkë me kandidatët Usamedin Haruni dhe Sirhan Bajrami.

248

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

  

Për pozitën e punëtorit teknik-pastruesit në shkollën e fshatit Rrencë është emëruar Refki Skeraj i cili ishte në garë me gjashtë bashkëfshatar të tij.

Ndërsa në fshatin Blaç pozitën e punëtorit teknik-pastruesit do ta zë Labinot Tahiri, i cili ishte në garë me Besir Ramadanin dhe Mentor Zejnelin./OpojaSot.com

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net