Opoja.net

Komuna e Dragashit zgjat afatin për aplikim për subvencione në bujqësi

Njoftohën fermerët e Komunës së Dragashit se afati për aplikim për pagesa direkte (subvencione) për grurë, misër, luledielli, thekër, farë gruri, perime në fushë të hapur, vreshta dhe pemishte ekzistuese, material fidanor, për blegtori (lopë qumështore, dele, dhi, bletari, pula vojse, dosa në riprodhim), për bujqësi organike, si dhe për thëllëza për vitin 2018 i paraparë të përfundoj me datë ‪31.03.2018‬ është zgjatur deri me datë ‪13.04.2018, shkruan Opoja Sot, përcjellë Opoja.net.

Fermerët të cilët i plotësojn kriteret e që nuk kanë aplikuar mund të shfrytëzojnë të drejtën e tyre për aplikim brenda këti afati.

80
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net

Biografia e Shaban Shabanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto