Komuna e Dragës ndërmerr hapa të rëndësishëm për përmirësimin e infrastrukturës në fshatin Brezne

Opoja.net Opoja.net Opoja

Kryetari i Komunës së Dragës, Bexhet Xheladin, ka njoftuar për projekte të reja për fshatin Brezne gjatë një takimi me përfaqësuesit e fshatit. Në takim u diskutua për ecurinë e projekteve të planifikuara në fshat dhe u njoftua se projekti dy vjeçar i rrjetit të kanalizimit ishte në procedurë tenderimi.

Bëhet e ditur se së bashku me kryesinë e fshatit Brezne, komuna e Dragës do të angazhohet për të gjetur mbështetje për ndërtimin e impiantit të kanalizimit. Ky projekt është thelbësor për përmirësimin e infrastrukturës së ujitjes dhe ndotjes së mjedisit në fshatin Brezne.

Në këtë takim u bisedua edhe për projekte tjera të rëndësishme për fshatin, si ndriçimi në liqenin e Breznes dhe përmirësimi i rrjetit elektrik. Këto projekte janë thelbësore për përmirësimin e kushteve të jetesës në fshat dhe rritjen e nivelit të mirëqenies së banorëve.

Gjithashtu, në bashkëpunim me KFOR-in turk, komuna e Dragës do të ndërtojë dy rrugë lokale në fshatin Brezne. Njëra rrugë do të ndërtohet në vendin e quajtur “Fusha e Hutit”, ndërsa rruga tjetër do të fillojë nga karburanti në hyrje të fshatit. Këto dy projekte janë thelbësore për përmirësimin e infrastrukturës së transportit në fshat dhe rritjen e mundësive të banorëve për të qenë të pavarur në udhëtimet e tyre të përditshme.

Ky njoftim nga Kryetari i Komunës së Dragës tregon angazhimin e qeverisë lokale për të përmirësuar jetesën dhe kushtet e banorëve të fshatit Brezne. Në të ardhmen, pritet që të ketë ende më shumë projekte dhe iniciativa për të rritur nivelin e mirëqenies dhe zhvillimin e fshatit.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-