Opoja.net

Komuna nënshkruan Marrëveshje bashkëpunimi në fushën e arsimit

Nënshkruhet Marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Komunës së Dragashit dhe Rrjetit Kosovar për Arsim dhe Punësim (KEN), shkruan Opoja Sot.

Marrëveshja është për hartimin e Planit Zhvillimor të Arsimit për Komunën e Dragashit për vitet 2018–2022.

Projekti KEN financohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe realizohet nga KEC dhe ATTA. /OpojaSot.com

710

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net