Opoja.net

Komuna nuk ndihmon në pastrimin e rrugës, banorët e Opojës në aksion

Banorët e Opojës janë detyruar që të vetorganizohen për pastrimin e rrugës, pasi organet përgjegjëse për pastrim nuk kanë mundur të përballojnë situatën e rëndë në këtë rajon.

Banorët kanë thënë për portalin Koha.net se bora ka arritur deri në 70 centimetra dhe në 24 orët e fundit kanë mungesë të energjisë elektrike.

123

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Banorët e fshatrave përreth janë organizuar sot që vetë të bëjnë pastrimin e rrugëve të fshatrave të Dragashit.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto