Opoja.net

Komunën e Dragashit e vizituan profesorët nga Fakulteti i Bujqesisë dhe Veterinarisë

Opoja
Komunën e Dragashit e vizituan profesorët nga Fakulteti i Bujqesisë dhe Veterinarisë

Sot, në Komunën e Dragashit patëm nderin dhe knaqësinë që të kishim mysafir profesorët e nderuar nga Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë Prof.Dr. Hajrip Mehmeti dhe Prof.Dr. Nuridin Mestani me student të Fakultetit të Bujqësisë-Departamenti Bioteknologji me Zootekni (viti i tretë i studimëve bachelor).

Musafirët u pritën nga kryetari i komunës së Dragashit z.Shaban Shabani me stafin e tij.

Departamenti i Bioteknologjisë me Zootekni në vazhdën e akviteteve të tyre kishin si qellim tw vizitojnë komunën e Dragashit, të takohën me kryetarin e komunës, përfaqësuses te sektorit bujqësisw dhe zhvilimit rural, të bashkëbisedojnw dhe të njoftohën për sektorinë e blegtorisë në këtë komunë e cila nihët si vend me tradita e resurse të begatshme si parskushte të zhvillimit blegtorisë konkretisht dhentarisë dhe produkteve tradicionale si mishi e djathi i Sharrit dhe produkte të tjera.
Kryetari i komunës me stafin e tijë i njoftoi të pranishmit për te arrituarat dhe sfidat e këti sektori ndër vite si dhe planet në të ardhmën. Po ashtu ishin të mirëseardhura sugjerimet e profesorëve në zhvillimin e sektorit të blegtorisë për te ardhmën si një ndër shtyllat kryesorë të zhvillimit të komunës së Dragashit.

Loading...

Mos i humb

178 raste të reja me koronavirus në Kosovë, 1 rast në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm

Opoja.net

Rifillon shqyrtimi ndajë deputetit Adem Hoxha, i akuzuar për sulm dhe kanosje

Opoja.net

Dënohet me gjobë i akuzuari që pranoi fajësinë për përdorim të paautorizuar të narkotikëve

Opoja.net

“COVID-19 nuk ekziston”, lufta me dezinformata nga Rusia dhe Kina dhe pasojat për Kosovën

Opoja.net

Gazetari ynë po e mposht virusin Covid-19!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net