Opoja.net

Kosova së shpejti bëhet me Muzeun e Historisë së Natyrës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, bashkë me kryetarin e Komunës së Fushë Kosovës, Burim Berisha, ka vizituar lokalitetin e caktuar për ndërtimin e Muzeut të Historisë së Natyrës, i pari i këtij lloji në Kosovë.

Siç janë shprehur ata pas kësaj vizite, lokacion i ndarë te Pishat e Sllatinës, është shumë strategjik për një projekt të këtij lloji.

122
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Me caktimin e lokacioni, janë krijuar mundësi që ky projekt të realizohet sa më parë. Në këtë projekt MKRS-ja do të investojë rreth tre milionë euro.

Një muze i tillë i ka munguar Kosovës.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto