Opoja.net

Kryetari i bashkisë së Kukësit z. Safet Gjici viziton Komunën e Dragashit

Kryetari i bashkisë së Kukësit z. Safet Gjici viziton Komunën e Dragashit

Kryetari i Komunës së Dragashit z.Shaban Shabani bashkë me stafin e tij priti në takim të përbashkët Kryetarin e Bashkisë së Kukësit z.Safet Gjici të shoqëruar nga Drejtori për Kufi dhe Migracion z.Zija Sulaj, Drejtori i Doganës Morinë – Kukës z. Alban Todaj si dhe Komandanti i Policisë Kufitare në Rajonin e Prizrenit z.Nexhmi Krasniqi.

Gjatë takimit u diskutua rreth bashkëpunimit ndërkufitar të deritanishëm mes dy vendeve si dhe shqyrtimi i mundësive për bashkëpunim në të ardhmen në realizimin e projekteve ndërkufitare të përbashkëta në mes të Komunës së Dragashit dhe Bashkisë së Kukësit nga Shqipëria. Të dy kryetarët shprehën gatishmërinë për bashkëpunim të mëtejshëm në të ardhmen në projekte të fushave të ndryshme.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net