Opoja.net

Kryetari i komunës së Dragashit Shaban Shabani uron qytetarët për vitin e ri

Kryetari i komunës së Dragashit Shaban Shabani uron qytetarët për vitin e ri

Kryetari i komunës së Dragashit Shaban Shabani uron qytetarët për vitin e ri.

Të dashur qytetarë të Dragashit!

Uroj nga thellësia e zemrës që 2021-ta të jetë viti i ringritjes, i rindërtimit të së ardhmes, viti i gëzimit dhe i paqes për të gjithë ju!

Për familjet e të humburve nga Covid-19 lutem dhe uroj qetësi shpirtërore!
Qoftë i bardhë ky vit për të gjithë ju dhe familjet tuaja!

Zoti qoftë me ne!

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net

Komuna e Dragashit sot shtron “Iftar” për punonjësit në ketë Institucion

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net