Opoja.net

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Opoja
Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Me një vendim të datës 21.06.2019, kryetari i Komunës së Dragashit ka anuluar konkursin e shpallur muajin a kaluar nga drejtoria e Arsimit për një mësimdhënës të lëndës së kimisë në Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët në fshatin Kosavë.

Në konkursin i cili ishte shpallur më 28 maj 2018, drejtoria komunale e Arsimit në Dragash kërkonte një mësimdhënës të kimisë për dhjetë orë, për plotësimin e një vendi të lirë të punës.

Gati një muaj më vonë kryetari i Komunës, Shaban Shabani, ka marrë vendim për anulimin e këtij konkursi.

“Meqë jemi në pjesën e fundit të përfundimit të vitit shkollor 2018/19 dhe për faktin se Drejtoria Komunale e Arsimit ka filluar procesin e analizimit dhe konsolidimit të normave mësimore në institucionet edukativo-arsimore për vitin në vijim, si dhe procesin e riorganizimit të disa paraleleve të ndara në IEAA, me qëllim që t’i mbrojmë tepricat e mundshme të personelit arsimor në shkolla, kjo procedurë e rekrutimit Anulohet sipas pikës I të këtij vendimi”, thuhet në arsyetimin e vendimit të kryetarit Shabani për anulimin e konkursit./Opoja.net

 

Loading...

Mos i humb

Kur do të ndërpritet mësimi paralel në shkollat e Gorës së Sharrit?

Opoja.net

Dhjetëra familje në Dragash janë mbështetur me pako ushqimore nga “Shoqëria e Bashkuar”

Opoja.net

Kampioni i tenderëve: Ish-kandidati i PDK-së fiton 21 tenderë në Dragash

Opoja.net

Aktivitetet për nder të 12 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurtit

Opoja.net

Rruga Pllajnik – Xërxe nuk është hapur asnjë hërë këtë dimër nga komuna, për hapjën e saj u kujdesën vetë banorët nga fshati Pllajnik

Opoja.net

Përfundoi faza e dytë e turneut me nxënës dhe arsimtarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net