Opoja.net

Kryetari Shabani priti në takim drejtorin e policisë rajonale në Prizren Nexhmi Krasniqi dhe komandantin e stacionit policor në Dragash Shaqir Uka

Kryetari Shabani priti në takim drejtorin e policisë rajonale në Prizren Nexhmi Krasniqi dhe komandantin e stacionit policor në Dragash Shaqir Uka

Kryetari i komunës Shaban Shabani priti në takim drejtorin e policisë rajonale në Prizren Nexhmi Krasniqi dhe komandantin e stacionit policor në Dragash Shaqir Uka.

Takimi është realizuar në vazhdën e takimeve të rregullta në të cilin u diskutua për gjendjen e përgjithshme në komunën e Dragashit e cila u vlerësua e qetë dhe stabile.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net