Kubëzimi i rrugëve në Dragash, Shajne dhe Pllajnik

Kushtrim Guraj Kushtrim Guraj Lajme Opoja

Dragash, 25 gusht 2016 – Komuna e Dragashit ka dalur me një njoftim për dhënie të kontratës për kubëzimin e rrugëve në Dragash, Shajne dhe Pllajnik. Kubëzimi dhe riparimet e rrugëve do të kryjen në 4 lot, thuhet në njoftim, shkruan Opoja.net.

Kubëzimi i rrugëve në K.K. Dragash

 • LOT 1 : Riparimin e rrugeve dhe infrastruktures tjeter Komunale
 • LOT 2 : Kubëzimi i rrugëve në fshatin Shajne
 • LOT 3 : Ndërtimin e rrugës Dragash-Fusha sportive
 • LOT 4 : Kubëzimi i rrugëve në fshatin Pllajnik

Kompania e cila mund të fitoi tenderin do të jetë fituese vetëm për njërin lot, pra secila lot do të këtë kontratën e vetë, është raportuar në njoftim. Vlerat të parashikuara të kontratës janë këto:

Vlera e parashikuar e kontratës:

 • LOT 1 : Riparimin e rrugeve dhe infrastruktures tjeter Komunale – 50 000.00 €
 • LOT 2 : Kubëzimi i rrugëve në fshatin Shajne – 35 000.00 €
 • LOT 3 : Ndërtimin e rrugës Dragash-Fusha sportive – 16 875.69 €
 • LOT 4: Kubëzimi i rrugëve në fshatin Pllajnik – 10 000.00 €

Kompania do ti këtë këto sasi për fushë veprimin:

LOT 1 : Riparimin e rrugeve dhe infrastruktures tjeter Komunale –

 •   Gërimi i dheut=2360 m³
 • Kubëza=2500 m²
 • Anësor=1380 m’
 • Rigola=815 m’
 • Gypa nga PE=525 m’
 • Leshesa =6 copë
 • Beton i armiruar=86.40 m³
 • Armaturë=5556 kg
 • Kanal i hapur=120 m’
 • Prerja e asfaltit= 100 m²
 • Puseta nga Betoni=6 copë

LOT 2 : Kubëzimi i rrugëve në fshatin Shajne –

 • Germin i dheut=1100 m³
 • Fraksion guror0-64=605 m³
 • Fraksion guror 0-32=275m³
 • Kubeza Betoni 8 cm=2750 m²
 • Anesor betoni=1375 m’
 • Rigolla betoni =688 m’
 • Beton =79 m³
 • Ujeleshues L-6m =6 cope

 

LOT 3 : Ndertimin e rruges Dragash-Fusha sportive –

 • Germim i dheut=1800 m³
 • Gur fraksion 0-64=660 m³
 • Gur fraksion 0-32=300 m³
 • Kubëza betoni 8 cm=1250 m²
 • Anësor betoni=500 m’
 • Rigolla betoni=250 m’
 • Beton              =20 m³
 • Ujëleshues     l=7 m’=4 copë

LOT 4: Kubëzimi i rrugëve në fshatin Pllajnik –

 • Germin i dheut=340 m³
 • Fraksion guror0-64=187 m³
 • Fraksion guror 0-32=85 m³
 • Kubeza Betoni 8 cm=850 m²
 • Anesor betoni=280 m’rigolla betoni 130 m’
 • Beton 25 m³
 • Ujeleshues L-6m =2 cope

Ndërisa punimet për kubëzimin dhe riparimin e rrugëve pritet të jetë përfundimi : LOT-1 – maksimum deri me 01.11.2016, LOT-2 – maksimum 35 ditë, LOT-3 – maksimum 20 ditë,LOT-4 – maksimum 15 ditë, nga nënshkrimi i kontratës.

© Opoja.net

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-