Opoja.net

Kush fiton në Dragash, sipas qytetarëve

Lajme Opoja
Kush fiton në Dragash, sipas qytetarëve

Samidin Dauti i Vetëvendosjes, sipas qytetarëve, do të fitojë zgjedhjet lokale të 22 tetorit në komunën e Dragashit.

Në pyetjen e Koha.net se cili prej kandidatëve do të fitojë zgjedhjet për kryetar të Dragashit, nga 200 komente në total, rreth 50 prej tyre e kanë favorizuar kandidatin e VV-së.

LDK-ja me Selim Kryeziun dhe PDK-ja me Shaban Shabanin kanë nga rreth 30 komente favorizuese, ndërsa menjëherë pas tyre janë Nisma me Fatmir Halilin dhe AAK-ja me Selami Saitin.

Në komente kandidati i Vakatit Sherif Aga, është përmendur një herë, ndërsa nuk është përmendur ai i Jedinstvena Goranska Partija.

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net