Opoja.net

Kuvendi i Dragashit voton ndërprerjen e investimeve të mëtejme në hidrocentrale

Anëtarët e Kuvendit të Komunës së Dragashit, të enjten, me shumicë votash kanë miratuar vendimin për ndërprerjen e investimeve të mëtejme në ndërtimin e mini-hidrocentraleve në tërë territorin e kësaj komune.

Gjatë debatit në seancën e jashtëzakonshme të KK-së është sqaruar se organet komunale të Dragashit deri më tani kanë dhënë mbi 9 pëlqime për mini-hidrocentralet, me qëllim të përkrahjes së investimeve dhe zhvillimit ekonomik, dhe se me miratimin e këtij vendimi kërkesat e ardhshme të kësaj natyre nuk do të shqyrtohen më nga KK-ja, shkruan sot Koha Ditore.

127
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Seanca e jashtëzakonshme e KK-së së Dragashit është konvokuar me kërkesën e 10 këshilltarëve, me një pikë të vetme të rendit të ditës: “Shqyrtimi dhe marrja e vendimit për ndërprerjen e investimeve të mëtejme në ndërtimin e mini-hidrocentraleve në tërë territorin e Komunës së Dragashit”

Goditet për vdekje 70-vjeçari në Dragash

Opoja.net

KF Opoja e nis mbarë sezonin e ri, fiton 4 me 1

Opoja.net

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto