Opoja.net

Kuvendi Komunal në Dragash, aprovon emërtimin e institucioneve me emrat e dëshmorëve të Opojës

Lajme Opoja

Në seancën e fundit të Kuvendit Komunal në Dragash u miratua propozimi i komisionit të KK në Dragash për emërtimin e institucioneve me emrat e dëshmorëve të luftës së UÇK-së nga kjo Komunë.

Emërtimi do të behët kështu:

  • Qëndra Sportive në Dragash do të emërtohet me emrin e dëshmorit, Tasim Krasniqi.
  • Qëndra Klinike e Mjëksisë Familjare në Dragash me emrin e dëshmorit, Adem Berisha.
  • Shtëpia e Kulturës në Dragash me emrin e dëshmorit, Abdurrahman Gerdellaj.
  • Shkolla e Mesme Profesionale me emrin e dëshmorit, Fisnik Ibrahimi.
  • Bibloteka në Dragash me emrin e dëshmorit, Ymridin Çengaj, dhe
  • Shtëpia e Kulturës në Bresanë me emrin e dëshmorit, Alajdin Xhezairi.

Prandaj nga thëllësia e zemrës ju  urojmë familjëve të dëshmorëve të kombit, dhe shpresojmë që këto institucione do ti shpërbejnë vëndit ashtu siq i kan shërbyër Kombit këtë dëshmorë, duke dhënë më të shtrenjtën jëtë që ta fitojmë lirinë dhe ti gezojmë këto institucione. (Opoja.net)

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net