Opoja.net

Ky është çmimi i orës që e mban në dorë Afrim Muqiqi

Këngëtari Afrim Muqiqi ka qenë i ftuar sot në Frontal n’T7 për të diskutuar rreth kërkesave të këngëtarëve për të mundësuar mbajtjen e dasmave e rrjedhimisht angazhimin e këngëtarëve nëpër to.

Muqiqi ka thënë se institucionet po diskriminojnë këngëtarët dhe po u pamundësojnë atyre të marrin pjesë në dasma.

7

Cila mendoni së është më e mira për daljen nga krizën energjetike ?

Por ajo që ka rënë në sy, ka qenë një orë në dukje e shtrenjtë e dizajnuar me disa gurë që shkëlqenin dhe pjesë metali me ngjyrë ari.

Për këtë arsye, këngëtari është pyetur për vlerën e kësaj ore.

“Është dhuratë, nuk është që ka ndonjë vlerë të madhe. Sa për informacion, po ju tregoj se kushton 55 euro. Është e bukur mu pa, por nuk është e shtrenjtë”, ka thënë Muqiqi.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net