Opoja.net

Ndë rroi jetë Shani Ramadani, kryetari i nëndegës së LDK-së në Shajne

Sot më 1 maj, pasi një sëmundje të shkurtër, ka ndërruaj jetë, Shani Ramadani, kryetar i Nëndedës së LDK-së, në fshatin Shajne.

Njoftimi është bërë i diturë nga dega e LDK-së në Dragash:

293

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Dega e LDK-së Dragash
Njoftojmë anëtarësinë e gjërë të LDK-së, se sot, me datë 1 maj, pas një sëmundje të shkurtër, ka ndërruaj jetë, Shani Ramadani, kryetar i Nëndedës s LDK-së, në fshatin Shajne. Varrimi bëhet pas namazit të drekës. Në emër të Kryesisë, i shprehim ngushëllimet më të thella familjës, shokëve, miqëve, anëtarësisë së LDK-së të fshatit Shajne e Dragash, dhe të gjithë njerëzve të mirë të LDK- së.
Allahu e shpërbleftë me Xhennet !
Kryetari i Degës
Selim Kryeziu.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net