Opoja.net

LDK-ja e para në Dragash

Opoja
LDK-ja e para në Dragash

Sipas rezultateve më të fundit të publikuara drejtpërdrejt në faqen e KQZ-së, Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) rezulton prijëse në rezultatin e zgjedhjeve të sotme.

Gjithashtu, të dhënat tona nga fshatrat e kësaj komune, në trevën e Opojës, rezultojnë se kjo parti po i prin rezultatit, e pasuar nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK), e cila qeveris Dragashin. Gjithsesi, votat ende janë në numrim e sipër dhe ky rezultat mund të pësojë ndryshime deri në numrimin edhe të votës së fundit.

Loading...

Mos i humb

Kur do të ndërpritet mësimi paralel në shkollat e Gorës së Sharrit?

Opoja.net

Dhjetëra familje në Dragash janë mbështetur me pako ushqimore nga “Shoqëria e Bashkuar”

Opoja.net

Kampioni i tenderëve: Ish-kandidati i PDK-së fiton 21 tenderë në Dragash

Opoja.net

Aktivitetet për nder të 12 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurtit

Opoja.net

Rruga Pllajnik – Xërxe nuk është hapur asnjë hërë këtë dimër nga komuna, për hapjën e saj u kujdesën vetë banorët nga fshati Pllajnik

Opoja.net

Përfundoi faza e dytë e turneut me nxënës dhe arsimtarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net