Opoja.net

MAPL financon ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Dragash

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj, dhe kryetari i Komunës së Dragashit, Salim Jenuzi, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projektit “Ndërtimi i Shtëpisë së Kulturës”.

Nënshkrimi i i kësaj marrëveshjeje u realizua në kuadër të mbështetjes të MAPL-së për financimin e projekteve kapitale në komunat e Kosovës, transmeton Koha.net.

48
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Në njoftimin e MAPL-së nuk saktësohet shuma me të cilën do të mbështesë këtë projekt.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto