Opoja.net

MAPL mbështet komunën e Dragashit në projektin e ndërtimi të Shtëpisë së Kulturës

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj dhe Kryetari i Komunës së Dragashit, Salim Jenuzi kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për mbështetjen financiare të projektit “Ndërtimi i Shtëpisë së Kulturës në Dragash”.

Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit u realizua në kuadër të mbështetjes financiare të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal për financimin e projekteve kapitale në komunat e Kosovës. /Opoja.net

566

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net