Maska që zgjidhni do të tregojë një anë të fshehtë të personalitetit tuaj

Opoja.net Opoja.net Kuriozitete

Zgjidhni maskën që ju tërheq më shumë vëmendje për të zbuluar se kush jeni në të vërtetë, transmeton Gazeta Sinjali.

Nëse keni zgjedhur:

Nr.1

Nëse kjo është maska që keni zgjedhur, atëherë jeni lloji i personit që përpiqeni të mbani të fshehura idetë tuaja.

Shkëndijat e lëshuara nga sytë, të pasqyruara në maskë, përfaqësojnë idenë origjinale. Keni frikë se dikush mund ta përdorë atë kundër jush, ta vjedhë ose ta përdorë për diçka që nuk ishte planifikuar.

Idetë dhe projektet tuaja janë gjëja më e rëndësishme që keni në jetë, si profesionale ashtu edhe personale dhe nëse ka diçka që dëshironi ta fshihni nga të tjerët, të gjitha ato propozohen, të paktën derisa ta kuptoni vetë.

Nr.2

Nëse zgjidhni këtë maskë, do të thotë që jeni lloji i personit që fsheh ngrohtësinë tuaj të brendshme nga të tjerët.

Çfarë do të thotë saktësisht kjo? Para botës, ju zakonisht dukeni të fortë dhe të ftohtë, por e dini që natyra juaj e vërtetë është e ngrohtë dhe miqësore, edhe nëse vendosni të mos e tregoni atë.

Njerëzit kanë abuzuar me bujarinë tuaj, sepse nuk e kuptojnë vlerën e ngrohtësisë njerëzore dhe tani keni frikë se mirësia juaj do të merret si e mirëqenë.

Nr.3

Kjo maskë përfaqëson llojin e personit i cili në mënyrë aktive dhe pasive përpiqet të fshehë atë që mendon për të tjerët. Mund të thuhet se nëse e zgjidhni këtë maskë, jeni shumë të kujdesshëm dhe kuptoni në mënyrë të përsosur se si po ecën individi tjetër.

Sidoqoftë, ju preferoni t’i mbani mendimet tuaja për vete dhe të mos i zbuloni. Pra, nëse një person po ju gënjen, përpiquni ta kuptoni, por vazhdoni para, sepse me të vërtetë nuk duhet të shqetësoheni për ata që nuk mund të jenë as të sinqertë me ju.

Nr.4

Nëse kjo është maska që keni zgjedhur, atëherë jeni lloji i personit që përpiqeni të fshihni epshin tuaj të brendshëm.

Në rast se nuk e dinit, epshi nuk duhet të jetë vetëm fizik, ai vlen edhe për një objekt ose qëllim.

Sidoqoftë, në këtë rast, ju kurrë nuk zbuloni se sa i fiksuar jeni thellësisht me të. Pse keni frikë se dëshirat tuaja mund të keqkuptohen dhe se të tjerët mund t’ju gjykojnë për këtë, në mënyrë që t’i mbani ato të fshehura nga pjesa tjetër e njerëzve dhe të jetojnë jetën sikur asgjë të mos ketë ndodhur.

Nr.5

Nëse keni zgjedhur këtë maskë, do të thotë që nuk doni kurrë të zbuloni dhimbjen që ndjeni në asnjë moment të caktuar.

Ju lëndoheni dhe të tjerët ju lëndojnë gjithashtu, por pavarësisht gjithçkaje, vazhdoni të buzëqeshni me gjithë dhimbjen në zemrën tuaj.

Pse po e bën këtë? Në thelb, sepse mendoni se betejat tuaja emocionale janë vetëm tuajat dhe se askush nuk mund të kuptojë me të vërtetë gjërat që ju kanë ndodhur ose sa keni vuajtur. Prandaj buzëqeshni.

Nr.6

Kjo maskë i përshtatet përsosmërisht një personi që nuk guxon kurrë t’u tregojë të tjerëve atë që do më shumë për veten e tij.

Për ju, dashuria është thjesht thelbësore, por ajo që mbani në zemrën tuaj është menduar për njerëz të veçantë, kështu që mënyra se si e shprehni dashurinë rezervon atë që dëshironi të transmetoni me të vërtetë.

Si pasojë, ju preferoni ta mbani këtë ndjenjë shumë të fortë brenda jush derisa të gjeni dikë që e meriton shumë./Gazeta Sinjali/

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-