Opoja.net

Mbahën garat e fizikanëve të rinj në Dragash

Opoja
Mbahën garat e fizikanëve të rinj në Dragash

Drejtoria e Arsimit në Dragash për herë të dytë , po organizon Garat e XXI të Fizikanëve të Rinj që u mbajtën sot me 18 .01.2020. (e shtunë) në ora 11.00 në sallën e Kuvendit Komunal në Dragash.

Pas pjesëmarrjes së sukseshme të nxënësve tanë në Olimpiadën Republikane të Fizikës vitin e kaluar, Drejtoria e Arsimit në Dragash planifikon që ky ekipe me nxënës të përzgjedhur nga Garat e XXI-ta Komunale të Fizikanëve të Rinj ta përfaqsojnë komunen e Dragashit përsëri në Garat Republikane të Fizikanëve të Rinj.

Garat Republikane të Fizikantëve të Rinj të Kosovës do të mbahen më: 25 janar 2020 (e shtunë) në orën 11.00 në Departamentin e Fizikës. Ky organizim po mbahet në bashkëpunim me Shoqatën e Fizikantëve të Kosovës.

Numri i nxënësve që do të marrin pjesë në Garat Republikane do të jetë, nga një nxënës për klasë të IX, X, XI dhe XII, pra gjithsejt 4 nxënës nga komuna e Dragashit.

Planifikohet që dy ekipe me nxënës të përzgjedhur nga Garat e XXI-ta Republikane të Fizikanëve të Rinj ta përfaqsojnë shtetin e Kosovës përsëri në këto dy Olimpiada me renome ndërkombtare, IPhO2020 dhe në EUPhO2020, që do të mbahen në Lituani dhe Rumani.

Loading...

Mos i humb

Drejtori i Arsimit në Dragash Vloran Cenaj ka pritur sot në takim Igballe Potera – kryetare e Olimpiadës Speciale të Kosovës

Opoja.net

Kryetari Shabani, priti në takim z. Serdar Özaydın nga ambasada e Turqisë në Kosovë

Opoja.net

Kur do të ndërpritet mësimi paralel në shkollat e Gorës së Sharrit?

Opoja.net

Dhjetëra familje në Dragash janë mbështetur me pako ushqimore nga “Shoqëria e Bashkuar”

Opoja.net

Kampioni i tenderëve: Ish-kandidati i PDK-së fiton 21 tenderë në Dragash

Opoja.net

Aktivitetet për nder të 12 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurtit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net